top of page

Få den røde tråd i din markedsføring

Trykt materiale

Målrettet markedsføring i harmoni med virksomhedens  visuelle udtryk

Planlægning, udformning, produktion og distribution. Uanset om det er et lille projekt med en flyer eller en mindre annonce, en længere kampagne eller alle aktiviteter omkring messedeltagelse går jeg hele processen igennem og sikrer at der er styr på budskab, målgruppe og formål med kommunikationen. 

Alle produkter udformes kreativt i overensstemmelse med virksomhedens brand og retningslinjer for logo, farver, fonte. 

Godt kendskab til din virksomhed er alfa-omega for at ramme den rigtige tone og stil

Godt kendskab til produkter og ydelser. Viden om branchen og jeres kunder. Jeg prioriterer at kende mine kunder - og mine kunders kunder. Det er vigtigt i forhold til den visuelle kommunikation og i høj grad også i forhold til den skriftlige kommunikation. Det er vigtigt for mig at kende din virksomhed godt - så jeg hurtigt kan ramme den rigtige tone og stil og dermed tiltrække den rigtige målgruppe.

FLYER
FOLDERE

Når brochuren har en vigtig rolle

MESSE-
MATERIALE

Få det fulde udbytte af deltagelsen

SKABELONER TIL GENBRUG

Få professionelt udtryk

Digitalmarketing

Brug Canva.com til grafik

Processen er typisk: 

Jeg opretter dit brand hos mig med farver, logo og skrifttyper. Jeg producerer herefter dine grafiske indslag på de sociale medier.

Du skriver oplæg til tekst, som jeg læser korrektur på eller giver dig sparring omkring. Opslagene lægges klar til publicering i en kalender i Canva.  Du godkender og jeg slår dine indlæg op.  

Canva er et brugervenligt og intuitivt værktøj, som gør det nemmere og hurtigere at designe professionelle grafikker til de sociale medier. 

Få det rette indhold i de rigtige kanaler med de rette budskaber til din målgruppe

Er din hjemmeside indrettet så kunderne kan finde rundt? Finder man virksomheden og produkterne ved at google? På hvilke sociale medier skal du være aktiv? Er det en god idé med annoncering på Google eller Facebook?

Få overblik over hvor du skal starte. Få lagt en plan for hvordan du skal få en helhedsorienteret digital markedsføring på en måde så hele hænger sammen -  fra konvertering til søgemasksineoptimering, annoncering og sociale medier. Jeg hjælper dig med udførelse af nogle af opgaverne og har netværk som kan assistere  med resten.

Website/webshop

Opdatering - landingpages

Sociale medier

Strategi - tovholder

Grafik 

Skabeloner til genbrug
bottom of page