top of page

Rampelyset v/Anne weinkoff

Om virksomheden

Rampelyset.com er en konsulentvirksomhed med Anne Weinkouff som scenemester!

Hun tilbyder forskellige typer rådgivningspakker, der rådgiver og træner selvstændige/små og mellemstore virksomheder med deres tilstedeværelse på de sociale medier.  

Rampelys mockup.jpg

Hvad har jeg hjulpet Anne med?

Jeg har lavet første udkast til en skabelon til Anne. Jeg har taget udgangspunkt i farver, fonte og billeder på hendes hjemmeside og tilrettet det i en skabelon så det harmonerer med hendes udtryk. Derudover har jeg udarbejdet et hurtigt oplæg til 1080x1080 px opslag, som kan bruges til SoMe.  Anne er selv en kyndig PowerPoint bruger og har taget den derfra.  Infografikker og forslag til kreativ brug er fulgt med skabelonerne – så leger Anne selv videre… 

Spangenberg & Madsen

Om virksomheden

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S, der også er kendt som S&M, er grundlagt i 1905, og er en af landets ældste rådgivende ingeniørvirksomheder. S&M har ca. 90 medarbejdere og er landsdækkende, med afdelinger i København, Aarhus, Kolding, Københavns lufthavn og Næstved. 

SogM_ mockup.png

Hvad har jeg arbejdet med?

Jeg udarbejdet forslag til design med udgangspunkt i virksomhedens eksisterende visuelle identitet. Derudover har jeg udarbejdet skabelonsider til interne møder, processer og firmapræsentation samt undervist udvalgte personer i brugen af skabelonerne.

Charlotte Stange

Om virksomheden?

Charlotte Stange er selvstændig coach. Hun hjælper mennesker der selv gerne vil tage springet til at blive selvstændig eller iværksætter. Hun hjælper dem med at finde redskaberne til at overvinde frygt og forhindringer, så de kan udleve deres drømme.

CSC_ mockup.jpg

Hvad har jeg arbejdet med?

Jeg har udarbejdet skabelon så Charlotte kan kan bruge i netværk og til at markedsføre sig med, når hun skal holde foredrag om sin egen rejse. På sigt kan hun også bruge skabelonen til kursusmateriale/noter til sine klienter – så det hele har en rød tråd.

Eksempler på powerpoint skabeloner

bottom of page