Cookie- og privatlivspolitik

opdateret den 1. september 2022

 

Bentzen Kommuniktation

Bredgade 23A

4000 Roskilde

CVR: 32411800

annette@bentzenkommunikation.dk

 

Ved at benytte www.bentzenkommunikation.dk accepterer du, at www.bentzenkommunikation.dk behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til nedenstående cookie- og privatlivspolitik.

 

Cookie politik

 

Cookies

Websitet anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du stadig læse teksten. Dog kan der være funktioner og services du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at webstedet kan huske de valg du foretager.

 

Formål

Når du besøger min hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor er der uddybet, hvilke informationer der indsamles og deres formål.

 

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer og øvrig brug af services via hjemmesiden.

 

Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse.

 

 

Privatlivs- og persondatapolitik

 

Hvilke data indsamles

Jeg anvender data om dig for at gøre min service endnu bedre og sikre kvaliteten af mine produkter og ydelser, samt min kontakt med dig.

 

Opbevaring af personlige data

 

Data i forbindelse med henvendelser/forespørgsel via kontaktformularer på min hjemmeside, e-mail opbevares i maksimalt 6 måneder, hvorefter de slettes. Såfremt jeg af hensyn til pligter skal opbevare oplysningerne længere, flyttes de til et sikret arkiv. Herefter slettes de efter fem år.

 

Hvis du har købt en af mine ydelser eller et af mine produkter, opbevarer jeg dine personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold – dette er jeg forpligtet til i henhold til bogføringsloven.

 

Alle oplysninger om personer opbevares og behandles i en struktur, hvor kun jeg, der har et sagligt ærinde, kan tilgå dem.

 

Dataopbevaring og sletning af data:

Jeg opbevarer dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

 

Oplysningerne anvendes kun til det formål, de er indsamlet og bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere er relevant.

 

Adgang til oplysninger:

Du kan altid kontakte mig for at høre, hvilke personoplysninger jeg har om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Datatilsynets kontaktoplysninger er:

Datatilsynet

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Tlf. 33 19 32 00

dt@datatilsynet.dk

 

 

Videregivelse af personlige data

 

Der videregives personoplysninger afgivet på www.bentzenkommunikation.dk eller via telefonisk kontakt til betroede tredjepartner der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser.

I forbindelse med brug af hjemmesiden overføres der personoplysninger til databehandler Wix.com.

Wix.com Ltd. har hjemsted i Israel, som lever op til EU-kommissionens krav til beskyttelse af personoplysninger for personer, der bor i et EU-medlemsland.

For at kunne give den bedst mulige oplevelse på min hjemmesider fører jeg statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

 

Jeg anvender kun databehandlede, der giver dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse i henhold til gældende lovgivning.

www.bentzenkommunikation.dk kan anvende Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.bentzenkommunikation.dk og kan findes her:  https://policies.google.com/privacy

Hvor gemmes dine personoplysninger?

Dine oplysninger lagres på servere i Danmark og EU. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på www.bentzenkommunikation.dks vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Sikkerhed

Jeg har højt fokus på sikkerhed og beskyttelse af dine personlige data.

Min hjemmeside er beskyttet og krypteret via SSL kryptering. Når du eksempelvis indtaster nogle fortrolige oplysninger i en formular på Min hjemmeside bliver disse oplysninger krypteret, så oplysningerne er langt sværere at få fat i for ubudne gæster.

Selve SSL-certifikatet har til formål at kryptere de informationer og data, der sendes af dig som besøgende på min hjemmeside og til mig som er ejeren af denne hjemmeside. Informationerne kun kan læses af dig og mig.

Samtykke

Du giver dit samtykke til, at jeg indsamler og bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik, når du benytter min hjemmeside.

Jeg forpligter mig til at placere en regelmæssigt opdateret udgave af privatlivspolitikken på min hjemmeside. Hvis jeg foretager ændringer, vil disse tillige blive lagt ud på hjemmesiden.

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

 

Bentzen Kommunikation
Bredgade 23A

DK-4000 Roskilde

CVR: 32411800

annette@bentzenkommunikation.dk